49er?

Op 12 november 2019 werd ‘49er’ opgericht als ‘feitelijke vereniging' die tijdelijk de activiteiten en service-verlening van Fusee vzw kan overnemen.  Forty -Niner werd opgericht als sub-club van Fusee vzw en is er bijgevolg onderdeel van.  

49er laat enkel oldtimers toe tot bouwjaar 1975, of modellen die nog doorlopend geproduceerd werd na dit jaar en een klein aantal exclusieve wagens. Het spreekt vanzelf dat de oldtimers het grootste deel van de koek vertegen-woordigen in 49er.  Lid worden kan enkel op aanvraag en via toevoeging van een copie van de inschrijvingspapieren van de oldtimer.

Wie bij ‘49er’ wil behoren kan een aanvraag doen, dit kan via volgend formulier :

Aanvraag toetreding ‘49er'

49er is een vereniging die ons meer armslag geeft voor meer gedurfde activiteiten, en een soepelder en eenvoudiger werken met de moderne digitale mogelijkheden van de huidige tijd.

Ook geen kostprijs aan papier, labels, lidkaarten enz…

ttz.  Uitnodigingen via een website, een digitale newsletter, onverwachte eenvoudige activiteiten die via Facebook, website en email aangekondigd worden.

Wat kost lid worden van deze club?

NIETS!

Enkel hetgeen dat betaald dient te worden voor bepaalde diensten of activiteiten wordt aangerekend. Dien aangaande zal een forfaitaire som gevraagd worden, geen lidgeld. Via een transparant kosten-borderel zou dan eind 2020 een afrekening gemaakt worden waarbij  de medewerkers van ‘49er’ dan mogen oordelen wat we met het overschot doen, natuurlijk voor één ieder dezelfde oplossing, een korting op een activiteit of clubfeest of teruggave, geschenkje?, we laten de leden zelf beslissen.  De kostprijs werd mede door onze leden bepaald op 25 EURO.  Dit is geen lidgeld maar een forfaitaire bijdrage in de kosten.

Wat zijn deze algemene kosten?

-lidgeld aan de BFOV

-bijdrage in de kosten van een degelijke BA verzekering

-onderhoud, bewerken - in stand houden van een website, domeinnaam

 -e.a.

Wat zijn de voorwaarden/criteria om toe te kunnen treden tot 49er?

Belangrijke criteria tot toetreding zijn :

-actief lid geweest zijn in Fusee vzw, nieuwe, kandidaat-leden kunnen een aanvraag doen 

-een positieve ingesteldheid t.o.v. Fusee vzw en de nieuwe club ‘49er’

 -positief gedrags-en socialisatiepatroon gebaseerd op het verleden

-anciënniteit

-voor nieuwe leden, minstens 1 oldtimer hebben tot bouwjaar 1975

Wie bij ‘49er’ wil behoren kan een aanvraag doen, dit kan via volgend formulier :

Aanvraag toetreding ‘49er'

© Philippe Deruyck 2020